Мангера знову хочуть взяти під варту?

Завтра, 21 лютого 2019 року о 17.10 у Київському апеляційному суді відбудеться судовий розгляд апеляційних скарг прокурорів та адвокатів по справі Мангера Владислава Миколайовича.

Як стало відомо із анонімного джерела Генеральної прокуратури України, Апеляційному суду надано негласну вказівку щодо необхідності скасування ухвали Шевченківського районного суду міста Києва, якою було обрано Мангеру В.М. запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави, також надано вказівку щодо винесення ухвали про взяття під варту Мангера В.М. і затримання останнього у залі суду по результатам судового засідання в Апеляційному суді.

P.S. Як зазначається на веб-порталі Київського апеляційного суду, розгляд справи №761/5824/19 (провадження 11-сс/824/1606/2019) здійснюватиметься колегією суддів у складі Лашевич В.М., Рибак І.О. та Ященко М.А.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон