Мангер подякував за підтримку

Нарешті можу подякувати всім вам за підтримку. Щира вдячність за кожний "лайк", пост на мою підтримку чи добре слово, - написав Владислав Мангер на своїй сторінці у соціальних мережах.

Жодному з вас не буде соромно за те, що вірите у мене: я тисячу разів повторював і наполягатиму – я чистий перед Богом і людьми. А тому на нашому боці Правда и сам Бог.

Слідство шите білими нитками, жодного доказу проти мене немає. Слідчих та СБУ кидає з боку в бік – вони досі не можуть(?) знайти справжніх убивць, проте вже призначили винного.

Всю «секретну» інформацію дехто миттєво зливає у ручні ЗМІ, комусь дуже потрібно, щоб я зійшов з дистанції, а разом зі мною і вся верхівка прикордонної області. Будьте певні, наразі ви захищаєте не лише Мангера, ви стоїте на варті нашого регіону, який, я думаю, у небезпеці.

Що б не відбувалося, знайте: я відчуваю вашу підтримку і це додає сил триматися, боротися і наполягати на справедливому вирішенні справи.

Я З ВАМИ, ВИ – ЗІ МНОЮ! ПРАВДА ПЕРЕМОЖЕ!

Владислав МАНГЕР

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон