Юрій Рожков: Ми не можемо піддавати навіть найменшому ризику життя і здоров'я людей

Аеропорт "Херсон" - стратегічний об'єкт Півдня України, від якості роботи якого багато в чому залежить розвиток Херсонщини.

Та першочерговим є саме безпека пасажирів міжнародного авіасполучення. Тому, за ініціативою депутата Херсонської обласної ради Юрія Рожкова, депутатський корпус VII скликання у ході XXIII сесії обласної ради звернувся до прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана щодо виділення коштів з державного бюджету для ремонту та забезпечення належного розвитку аеропорту "Херсон" як це передбачено відповідною цільовою програмою.

"Ми не можемо піддавати навіть найменшому ризику життя і здоров'я людей, - підкреслив Юрій Рожков, - проте, термін сертифікації світлосигнальної системи спливає, експлуатаційний строк злітно-посадкової смуги також. Зокрема, на автоматичну систему пасадки літаків необхідно близько 37 млн. грн.

І це - лише частина дороговартісного обладнання, що потребує невідкладного оновлення. Адже попереду оздоровчий сезон і, ймовірно, пасажиропотік збільшиться у рази. Тому я вніс пропозицію звернутися за підтримкою особисто до прем'єр-міністра України".

Офіційне звернення депутати Херсонської обласної ради підтримали майже одноголосно. Документи направляють до Кабінету міністрів України вже найближчими днями.

Громадська платформа "Добро Переможе" Юрія Рожкова

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон