На Херсонщині чекають естрадних зірок

У Скадовську Херсонської області 26-28 липня 2019 року пройде XVII Всеукраїнський благодійний дитячий фестиваль "Чорноморські Ігри - 2019".

Як повідомляють організатори, наразі триває 1-ий етап конкурсу, при якому усі бажаючі можуть надіслати свою заявку на участь у благодійному дитячому фестивалі.

Подати заявку на участь у конкурсі можна до 1-ого березня. Форма заявки й положення про фестиваль розміщені у Facebook і на сайті "Таврійських Ігор".

У конкурсі вокального мистецтва можуть взяти участь талановиті діти з усіх куточків України віком від 6-и до16-и років. За правилами фестивалю, учасники, поділені на 6 категорій, боротимуться за перемогу в номінаціях: "Солісти-дівчата", "Солісти-юнаки" та "Вокальні гурти".

2-ий етап "Чорноморських Ігор-2019" відбудеться в Києві. За результатами живих прослухувань журі визначить півфіналістів.

Заключна частина "Чорноморських Ігор-2019" триватиме з 26-ого по 28-е липня в Скадовську. Півфінали відбудуться першого фестивального дня.

А 27-ого липня глядачі стануть свідками грандіозного фіналу. А останнього дня фестивалю визначиться володар Гран-прі.

Хедлайнерами "Чорноморських Ігор-2019" будуть зіркові випускники фестивалю і топові українські артисти.

Зокрема на сцену вийдуть: Олег Винник, "Антитіла", MOZGI, Michelle Andrade, NIKITA LOMAKIN, ALYOSHA та багато інших.

"Таврійські Ігри"

P.S. Нагадаємо, що торішні "Чорноморські Ігри" привабили 45 тисяч відвідувачів. Пряму трансляцію події на каналі М1 переглянуло понад два мільйони глядачів.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон