Автобусом з Генічеська до Скадовська тепер не доїхати

З кінця минулого року припинив курсувати автобус Скадовськ — Генічеськ — Скадовськ. Пасажири заспокоюють одне одного розповідями про те, що це тимчасово,навесні автобус знову з'явиться.


«Коли рейс відновиться, поки невідомо, — розповіла начальниця Генічеської автостанції Євгенія Меркур'єва. — Але має відновитися, це точно».

За словами Євгенії Мелентіївни, щотижня співробітники автостанції здійснюють опитування пасажирів щодо їхніх скарг і побажань. Останнім часом більшість бажає відновлення вищевказаного рейсу.

Поки ж автобусом без пересадки з Генічеська до Скадовська (і назад) не доїхати. Навіть незважаючи на те, що через приазовське місто щодня проходить комфортабельний автобус Москва — Скадовськ.

«У цьому автобусі лише табличка на склі залишилась, — говорить Євгенія Меркур'єва. — Він доїжджає до Нової Каховки, там формується і повертається назад».

Андрій БЕЙНИК
"Новий День"

Фото з архіву автора.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон