Генічани перемогли у конкурсі дитячих малюнків

Генічеські творчі діти стали переможцями Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків "Щаслива дитина – квітуча Україна", який відбувся у столиці наприкінці минулого року.

З гордістю та радістю хочеться привітати наших художників, які старанно малювали свої роботи на Всеукраїнський конкурс дитячих малюнків "Щаслива дитина – квітуча Україна" 2018. Це перші відзнаки Центру дитячої творчості "Веселка", який створений на базі Генічеської дитячо-юнацької бібліотеки, в новому році.

Дякуємо організатору – галерея "Єлисаветгард" за чудові подарунки та відзнаки для учасників. Вітаємо наших переможців Селіванова Володимира та Селіванова Владислава!Юним художникам було вручено дипломи, нагороди та подарунки, а це Пінаєва Вероніка, Дрок Віра, Шмалько Варвара,Леперре Анастасія, Волчастий Святослав, Алеко Іван, Лапівська Вероніка, Вовченко Юлія, Лукяненко Віолетта, Коптєва Варвара, Бабіна Тетяна, Кравець Анастасія, Аляб'єва Софія.

За матеріалами Генічеської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон