Павло Потоцький: Інтереси громади Олешківського району вище політичних амбіцій

Голова Олешківської районної ради Павло Потоцький прокоментував політичну кризу, яка не приносить користі для громади району:

...Невміння чи небажання голови Олешківської районної державної адміністрації Олени Кравченко-Скалозуб знайти порозуміння і налагодити конструктивну співпрацю з депутатським корпусом районної ради привело до гальмування соціально-економічного розвитку нашого району.

Протягом двох років Олена Валентинівна не звітує перед районною законодавчою владою щодо виконання делегованих повноважень та допускає бездіяльність, не виконуючи рішення районної ради. Уже 41 день минув з дня останнього чергового пленарного засідання, а пропозицій, з боку виконавчої влади, внести зміни до бюджету або районних програм так і не надходило.

Не цікавить голову районної державної адміністрації, як харчуються діти в школах, як опалюються освітні заклади, де буде розміщений перший створений в області інклюзивний центр. А таке болюче питання, як аварійний стан Раденської школи. Хто його буде вирішувати.

Згідно слів директора цього навчального закладу Катерини Шейко «шкільна будівля в будь-яку мить може скластися, як картковий будинок». Не дочекаються діти Козачих Лагерів свого садочка. Їх «Казка», на яку виділили 4 млн гривень, завдяки зволіканню виконавчої гілки влади в районі до цих пір ремонтується. Може хоч діти сучасних дітей колись відвідають цей дитсадок.

Складається враження, що Олешківська районна державна адміністрація навмисно не виконує належним чином свої обов'язки перед громадою Олешківського краю. Аби вийти із цього глухого кута над головним фінансовим документом Олешківського району починають працювати самі народні обранці, залучаючи до співпраці компетентних спеціалістів та працівників виконавчого апарату представницького органу влади. На даний час бюджетні рішення відредаговані і підписані головою районної ради Павлом Потоцьким.

На жаль, голова райдержадміністрації так і не зрозуміла, що стало причиною висловлення їй недовіри від 25 депутатів. Адже не варто протистояти тим, кого обрали громади, і які захищають інтереси своїх виборців, - попередив Павло ПОТОЦЬКИЙ.

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон