На колегії Херсонської ОДА підтримали Едема Бекірова

Сьогодні, 30 січня, під час колегії Херсонської обласної державної адміністрації присутні підтримали жителя Херсонщини, кримського татарина Едема Бекірова, якого у грудні було захоплено окупаційною владою АР Крим.


«Хочу подякувати всім за підтримку, для нас це дуже важливо! Також висловлюю окрему подяку голові Херсонської обласної державної адміністрації Андрію Гордєєву, який перший своєю заявою підтримав нашу родину. Сьогодні наші політв'язні, що знаходяться у руках держави-агресора, перебувають під тиском і тортурами. Але всі вистоять, адже у них є ваша підтримка! Ми крок за кроком робимо все, щоб досягти деокупації Криму. Впевнена, що ми повернемо Україну та Крим! Україна буде цілісною та незалежною!», - зазначила заступниця голови Генічеської райдержадміністрації Гульнара Бекирова.

Нагадаємо, що громадянина України Едема Бекирова, який проживає у Генічеському районі Херсонської області, було захоплено 12 грудня на адміністративній межі з окупованим Кримом.

Злочин було скоєно окупаційною владою держави-агресора через те, що він є чоловіком Гульнари Бекирової, державного службовця, заступника голови Генічеської райдержадміністрації. І саме через їі активну проукраїнську позицію окупанти вирішили помститися їй, захопивши її чоловіка.

Наразі Едем Бекіров перебуває у СІЗО, кожного дня його стан здоров'я погіршується.

Елеонора ГУСЬКОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон