Сучасний комп'ютер для сонячних діточок Херсонщини

Такий подарунок зробив Юрій Рожков, лідер Громадської платформи "Добро переможе" громадській організації "Сонячні діти Херсонщини".

"Адже у цьому дружньому колективі багато талановитих та творчих малюків. І для їх гармонійного розвитку треба обов'язково долучатися суспільству, - каже Юрій Рожков, - мій внесок - цей комп'ютер.

Ми його передаємо у співпраці з благодійним фондом Німеччини "Шолом". Сьогодні спостерігав як наші особливі дітки грали ролі у казковій виставі. Вони молодці! Їх щирості, наполегливості і відкритості треба ще повчитися. Мені дуже сподобалося!".


Керівником театрального проекту є Надія Коротун, в. о. обов'язків генерального директора Обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О. Гончара, яка зазначила, що театральна вистава була прем' єрною і об'єднала у собі фрагменти 3-х відомих творів: "Пригоди Незнайки", "Маленький принц" та "Аліса в країні чудес".

У складі театральної трупи виступали діти з синдромом Дауна, з дитячим церебральним паралічем та аутизмом.

"Ми запросили на нашу виставу друзів бібліотеки. Серед них і Юрій Рожков, лідер Громадської платформи "Добро переможе". Він вже близько 5 років наш добрий помічник і меценат. Завжди підтримує нас фінансово. Ще жодного разу ні в чому не відмовив!

Ось і цього разу я попросила подарувати комп'ютер групі найменших акторів - сонячним діткам, щоб вони могли у себе в організації розвивати дрібну моторику ручок, увагу, уяву і фантазію. Це так важливо для таких діточок і їх батьків! Саме так разом з добрими людьми ми не лише говоримо про інклюзію - ми її впроваджуємо у життя!", - розповіла Надія КОРОТУН.

Добро переможе -
громадська платформа Юрія Рожкова

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон