Учні ШГП увійшли до ТОП 10 учасників Всеукраїнського конкурсу

iTalent - перший та найбільший в Україні конкурс ІТ проектів серед молоді віком до 18 років. Оцінюють та допомагають молоді із проектами експерти провідних ІТ компаній України,в ньому можуть брати участь ті, хто «на ти» з інформатикою.

Мета проекту - надати українським дітям, незалежно від місця проживання і соціального статусу, можливість отримання найкращих IT компетенцій та допомогти їм закласти фундамент для майбутньої професійної реалізації, що співпадає з метою діяльності авторської школи Артема Кияновського - «Школи гуманітарної праці».

Понад 4000 дітей зі всієї України вже прийняли участь у конкурсі і стали на шлях розкриття свого ІТ таланту.

Учні Школи гуманітарної праці теж взяли участь у Всеукраїнському конкурсі iTalent, представивши 2 роботи в номінації "2D графіка" і 1 роботу в номінації «Розробка гри», тому, що у школі створені усі умови для опанування учнями інформатики та програмування.

Всього в номінації "2D графіка" було представлено 100 робіт. Наші творці ілюстрацій, Іванов Олег і Нікішин Віталій, учні 8-Б класу, на індивідуальних заняттях з учителем інформатики, Шаповал Наталією Валеріївною створили свого, унікального героя для Telegram і відмалювали для нього стікерпак з різними емоціями, який потім користувачі соціальних мереж зможуть використовувати в своїх повідомленнях.

Іванов Олег посів 8 місце з темою роботи "Новорічний песик" і увійшов до ТОП - 10 учасників конкурсу номінації "2D графіка". Робота учня:

Нікішин Віталій посів 11 місце, намалювавши новорічного єдинорога:

У номінації "Розробка гри" було представлено 15 робіт.

Учениця 6-Б класу Юрчак Юлія на гуртку web-дизайну з викладачем Тодоровою Наталією Ігорівною розробила на Construct 2 гру про підводний світ. Завдання гри - відповісти на всі питання і зловити всіх рибок в межах екрану. Дана робота посіла 5 місце і увійшла в ТОП 10 учасників конкурсу в номінації «Розробка гри».

Інформатика в школі гуманітарної праці викладається на високому рівні з 2 класу. Викладачі інформатики Шаповал Н.В., Бистрянцев М.В. та Усата М.І. на своїх уроках крім загальноосвітньої програми поглиблюються та розглядають ті теми, які цікаві дітям, які дозволять розширити їх кругозір, та стануть в нагоді на практиці в їх майбутній діяльності. Саме завдяки цьому учні знаходять себе в програмуванні, дизайні, просуванні інформації в мережах, блогерствіта журналістиці. Відточують свою майстерність на гуртках комп'ютерної анімації та web-дизайну, індивідуальних заняттях. В подальшому беруть участь у Всеукраїнських конкурсах і займають призові місця.

Ні для кого не буде відкриттям, що Школа гуманітарної праці є однією з кращих шкіл України, і досягнення її учнів чергове тому підтвердження. Ці нагороди напередодні Дня народження Школи гуманітарної праці (31 січня) стали дуже приємним подарунком для колективу.

За матеріалами НВК "ШГП" ХОР

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон