Олена Урсуленко підтримала громадську ініціативу херсонців

Секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко підтримала ініціативу створення у Херсоні скверу імені Дениса Лошкарьова:

Багатьма херсонцями та громадським формуванням «Добровільна народна дружина самооборони у Херсонській області» ініційовано створення скверу імені Дениса Лошкарьова.

Це територія, що знаходиться поблизу Свято-Миколаївського морського собору, на перехресті вулиць Купецька й Мостова в районі - Житлоселище, де саме і проживав Денис Лошкарьов зі своєю родиною.

Разом із дружиною Дениса - Ганною Лошкарьовою, депутатами Херсонської міської ради - представниками постійних комісій з питань містобудування, архітектури, комунальної власності та регулювання земельних відносин, а також з житлово-комунального господарства, благоустрою, енергозбереження та інженерної інфраструктури виїхали оглянули цю місцевість.

Ми підтримуємо дану ініціативу, готуємо проект рішення на найближчу сесію. Дякую ініціаторам за активну громадянську позицію!

Нині так виглядає земля комунальної власності. В планах - цій земельній ділянці зі статусом зеленої зони надати статус сквера ім. Дениса Лошкарьова. Визначити його межі та зробити проект з облаштуванням дитячого та спортивного майданчика, де малеча з батьками радітиме змінам у їх житті!, - заявила Олена УРСУЛЕНКО.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон