На Херсонщині готуються до ЗНО

23 січня 2019 року на базі Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради відбувся семінардля представників закладів загальної середньої освіти м. Херсону і закладів професійної (професійно-технічної), вищої освіти Херсонської області, відповідальних за формування комплектів реєстраційних документів осіб, які складатимуть державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

Учасники зустрічі ознайомилися з нормативно-правовими документами з питань проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2019 році, зокрема щодо реєстрації осіб, які складатимуть державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

Директором Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти Кирпенко Максимом Юрійовичем та заступником директора Назаренко Людмилою Миколаївною були проведені відповідні інструктажі для відповідальних за формування комплектів реєстраційних документів і відповідальних за пункти реєстрації.

У проведенні заходу брали участь Одайник Світлана Федорівна, доктор філософії, доцент, проректор з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти, Біла Лариса Вікторівна, завідувач навчально-методичної лабораторії зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти, Дичок Світлана Миколаївна, методист зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти Херсонської академії неперервної освіти.

Херсонський регіональний центр оцінювання якості освіти

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон