Дитсадок у Новій Каховці віддали рятівникам

Новокаховська міськрада змінила цільове призначення будівлі колишнього ясла-садка "Орлятко" по вул. Горького, 22.

Вона буде передана на баланс управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міськради.

Нагадаємо, що в грудні приміщення "Орлятка" надавали для проведення зборів територіальної оборони. Загалом на ці заходи з бюджету міста витратили торік 448,8 тисяч гривень. Також у ньому планується розмістити військовий комісаріат.

— Ця будівля буде і в подальшому використовуватися під час проведення зборів тероборони. Є також по цьому об'єкту й інші плани. Зараз народний депутат України Іван Вінник займається питанням виділення коштів на реконструкцію, а, по суті, на будівництво нового військового комісаріату міста. Адже перебувати в нинішній будівлі, де він розташований, небезпечно. Хоч вона і вважається пам'яткою архітектури, — прокоментував міський голова Володимир Коваленко.

Будівля колишнього ясла-садка "Орлятко" була побудована в 1969 році і спочатку належала місцевому заводу "Південелектромаш". У 1998 році її передали місту. Статус дитячого дошкільного закладу, як стверджує керівництво міськради, будівля "Орлятка" давно не має.

Олег БАТУРІН
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон