У дачних будинках у Новій Каховці може прописатися далеко не кожен

Скарги на неможливість зареєструвати місце проживання в будинках новокаховського дачного кооперативу "Дружба" почали надходити до депутатів і керівництва міської ради. Хоча відповідне право на території Нової Каховки торік отримали всі мешканці "фазенд".


— Один чоловік придбав собі будинок у кооперативі "Дружба", постійно там мешкає і не може ані зареєструватися, ані оформити субсидію. І таких випадків чимало, — розповіла депутатка Новокаховської міськради Олена Михайлова.

За її словами, пов'язано це з тим, що "Дружба" територіально розташована на землях Райської сільської ради. "Я зверталася до її керівництва з проханням вирішити питання. Однак вони не приймають відповідного рішення і не приєднуються до Новокаховської ОТГ", — додала Олена Михайлова.

Наявність такої проблеми підтвердив і міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко. Він запевнив, що порушить її перед керівництвом Райської сільради. І додав, що процедура приєднання Райського до Новокаховської ОТГ уже зрушила з місця. За його словами, це може статися вже у поточному році.

Олег БАТУРІН
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон