В Олешківській райраді введено пропускний режим

Голова Олешківської районної ради Павло Потоцький 18 січня 2019 року видав розпорядження про організацію пропускного режиму на територію адміністративної будівлі Олешківської районної ради Херсонської області.

На даний час механізм пропускного режиму вже працює, в жодному випадку ніхто не перешкоджає мешканцям району входити до будівлі за адресою вул. Гвардійська, 24 при наявності документів, що посвідчують особу та реєстрації у спеціальному журналі. Центр надання адміністративних послуг працює у звичайному режимі, адже має окремий вільний вхід.

Прикро, що голова Олешківської районної державної адміністрації Олена Кравченко-Скалозуб до цих пір не організувала такий пропускний режим, адже має у будівлі два режимних об'єкта – відділ юридичної, мобілізаційної роботи, взаємодії із правоохоронними органами та з питань управління персоналом апарату районної державної адміністрації і відділ реєстру виборців.

А, навпаки, керівниця районної виконавчої влади віднеслась до нововведення голови представницького органу влади та депутатського корпусу з обуренням, намагаючись винайти у пропускному режимі якийсь компромат і викликати суспільний резонанс, незважаючи на те, що наш район межує з приграничною зоною – анексованим Кримом і пильність, під час збройного конфлікту з державою-агресором, має бути підвищеною.

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон