Херсонські дівчата вибороли нагороди

Жіноча збірна Херсонщини з вільної боротьби увійшла в трійку кращих на Чемпіонаті Україні, який з 15 по 18 січня відбувався у м. Хмельницький.

Чемпіонат України з боротьби вільної проводили серед жінок до 23 років. Участь у змаганнях взяла і збірна Херсонщини, до складу якої увійшли кращі спортсменки нашої області.

Вихованці комунального закладу «Херсонська школа вищої спортивної майстерності» Херсонської обласної ради принесли Херсонській збірній 6 медалей, з яких – одне золото, два срібла та три бронзи: 72 кг. Єлизавета Тискарьова – золото; 68 кг. Алла Белінська – срібло; 76 кг. Ірина Пасічник – срібло; 62 кг. Олена Кремзер – бронза; 65 кг. Вікторія Пасічник – бронза; 72 кг. Ганна Тісліченко – бронза.

Іще три спортсменки ШВСМ – Марія Костіна (57 кг), Тетяна Ріжко (59 кг), Антоніна Кулагіна (65 кг) зайняли 5 місця у своїх вагомих категоріях. Хоч дівчата і залишилися без медалей, проте їх результати також зараховувалися в командну «копілку» і, як результат, Херсонська збірна посіла почесне друге місце в Чемпіонаті України.

Дякуємо нашим спортсменам за перемоги, а тренерам за професійну підготовку!

За матеріалами Херсонської обласної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон