Андрій Гордєєв побажав херсонцям духовного зростання

Сьогодні, 19 січня всі православні України відзначають День Хрещення Господнього (Богоявлення). Вони переконані, що саме сьогодні вода стає священою та допомагає очистити душу й тіло людини.

Жителів області привітав голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв: «Із року в рік протягом багатьох століть люди чекають цього дня, щоб спокутувати свої гріхи, очистити душу каяттям та оновити її для подальших звершень.

Сьогодні всі річки та водойми освячуються хрестом і молитвою, вода в них стає цілющою і цілий рік дарує людям здоров'я та сили, захищає від лиха і наповнює життєвою енергією.

Бажаю всім духовного зростання, любові до Бога і до ближнього, доброго здоров'я, мудрості, миру та спокою, порозуміння, тепла і добра, натхнення і нових творчих звершень на благо своєї родини, Херсонщини та всієї України. Зі святом Святого Хрещення!».


Елеонора ГУСЬКОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон