Олешківських депутатів запросили на "Старт"

Депутатів Олешківської районної ради запросили на стадіон «Старт» у місті Олешках. А запросив та ознайомив представників місцевого самоврядування з ходом реконструкції стадіонународний депутат України Микола Паламарчук, який опікується цим масштабним спортивним проектом.

Микола Петрович радо зустрів гостей і, разом зі своїм другом Анатолієм Хоменком та міським головою Олешок Дмитром Вороновим, провели цікаву екскурсію новеньким красивим спорткомплексом.

При вході ще відчувається аромат свіжої фарби, а будівельники активно працюють, навіть, незважаючи на візит народних обранців.

Депутати побували усюди: в котельнях, оглядовій кімнаті, на бігових доріжках, футбольних міні-полях, тенісному корті, у тирі, спортзалі, душах і громадських вбиральнях.

Особливе враження на гостей справило шикарне табло, аналога якого немає сьогодні в Україні.

Присутні відчули, як щиро Микола Паламарчук вболіває за будівництво стадіону, емоційно розповідаючи про історію створення кожного об'єкта, скільки творчих сил, умінь і частинок душі в нього вкладено.

Звернув увагу на проблеми – ще треба винайти кошти на освітлення і відео-спостереження спорткомплексу, відзначив, що стадіон матиме європейський вигляд, але для цього потрібно докласти максимум зусиль усім гілкам влади.

"Сподіваюся, що реконструкція стадіону дасть новий імпульс для зростання спортивної майстерності молоді Олешківського району. – каже голова районної ради Павло Потоцький.


- Наш край завжди славився сильними спортсменами, які прославляли і країну в цілому, і наш край, зокрема. Нам треба створити умови, аби таланти могли себе реалізувати. Сподіваюсь, реконструйований стадіон сприятиме цій меті".

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон