Різдвяний подарунок для талановитого херсонця

Новий багатофункціональний інвалідний візок для 13-тирічного талановитого херсонцям Єгора Жмурова придбали небайдужі освітяни Херсонської областіза підтримки мецената Юрія Рожкова.

Вчителів у пориві зробити добро для конкретної дитини об'єднала новорічно-різдвяна акція Херсонської академії неперервної освіти, де вони проходили курси підвищення кваліфікації.

Ректор закладу Анатолій Зубко розповів: "Робити добро - це благородно, по-християнськи і по-європейськи. В Європі нема обділених дітей а ні спільнотою, а ні державою, а ні іншими дітьми. У контексті гуманної педагогіки ми, вчителі маємо проявляти себе і у професії, і у житті!

Тож, звернулися до відомого мецената - лідера Громадської платформи "Добро переможе" Юрія Рожкова, мовляв: ми бачимо як багато Ви допомагаєте людям у скрутних ситуаціях і також хочемо долучитися до високого, щоб об'єднатись і мати можливість спільно робити добрі справи для тих, хто цього потребує".

Мама Єгора - пані Наталія з вдячністю описує візочок: спинка опускається, підніжки змінюють положення. Синочку тепер точно буде зручно проходити курс реабілітації. Нині він готується до складної, але необхідної операції.

"Нам і раніше Юрій Рожков пропонував різний підсобний інвентар для розминки ніжок Єгора: 2 роки тому, у співпраці з міжнародними фондами, він привіз електронний велотренажер. Цієї весни забезпечив ходунками.

А тепер, спільно з освітянами, святково вручили багатофункціональний візок. Ми дуже вдячні кожному, хто підтримує нашу родину у цьому життєвому випробуванні. Завдяки таким добрим людям ми обов'язково впораємось!", - радіє Наталя Жмурова.

Юрій Рожков, лідер Громадської платформи "Добро переможе" поділяє слова Наталії, доповнюючи: "Поки наших дітей навчають такі Вчителі - я спокійний за підростаюче покоління.

Адже, з огляду на розмір вчительських зарплат, я розумію, що підтримати людину, якій ще важче, може лише дійсно добра і чуйна Людина, справжній Патріот, мудрий Педагог! Це - вдалий показник для усіх земляків, що Добро живе у серцях і передається дітям!", - переконаний Юрій РОЖКОВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон