Новорічно-різдвяний подарунок херсонським дітям

Утеплене покриття на підлогу у залу для занять лікувальною фізкультурою - такий подарунок на новорічно-різдвяні свята отримав санаторій "Дніпро" від Юрія Рожкова, лідера Громадської платформи "Добро переможе" та Фонду Данії "Збережи Україну".

"У нашому закладі лікуються дітки із захворюваннями органів дихання, і їм просто необхідно займатися лікувальною гімнастикою на теплій м'якій поверхні. Щоб не лише ніжки, а й усе тіло були захищеними!

Я дуже вдячний меценатам за такий важливий для наших маленьких пацієнтів подарунок! Він гарний і корисний, розмір чітко співпав з нашою великою залою. Величезне людяне Дякуємо!", - коментує подарунок головний лікар Херсонського дитячого пульмонологічного санаторію "Дніпро" Сергій Кушнаренко.

Що таке турбота про дітей Юрій Рожков знає добре, адже і сам є багатодітним батьком. Як він зазначив в інтерв'ю: "Турбота - це і є любов! Любити дітей - природньо. Тоді вони зростають в атмосфері добра, тепла і ласки.

Я радий, що є небайдужі добрі люди в Україні та за кордоном, які розділяють моє прагнення огорнути наших діточок турботою. Збережемо Україну разом!", - закликав лідер Громадської платформи "Добро переможе" Юрій РОЖКОВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон