У Херсоні тривають святкування Нового року

Святкування Нового року у дворі кількох ОСББ у Херсоні - це весело та корисно, - переконаний лідер Громадської платформи "Добро переможе" Юрій Рожков.

"Я підтримую такі об'єднання і у будні, і у свята. Тож разом з Дідом Морозом усім діткам принесли солодкі подарунки. Не забули і про дорослих. Вийшло чудове запальне свято!", - поділився Юрій Рожков.

Сподобались розваги на свіжому повітрі і місцевим жителям. Ніна Божко, голова ОСББ "Успіх" розповіла: "Нас тут зібралося 10 ОСББ. Усі ми свого часу підписували Меморандум про співпрацю з Громадською платформою "Добро переможе" в особі Юрія Рожкова. І цим пишаємось!


Адже, самі розумієте як буває у господарстві - постійно потрібні руки і копійчина. То Юрій Рожков завжди нам допомагає: в одному будинку були проблеми з опаленням - підтримав фінансово, в іншому сходинки ремонтували і паркан - привіз будматеріали, система освітлення перегоріла - пригнав машину з вишкою.


А ще - лавки у дворі нам встановив... усього й не згадаєш. Це - дійсно співпраця. Юрій Рожков стимулює нас розвиватися. І це - найбільша допомога. Величезне спасибі за увагу, привітання і Добро!"

Добро переможе -
Громадська платформа Юрія Рожкова

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон