Олешківські радикали обурені поведінкою колеги

Сьогодні, 30 листопада, відбулося засідання Олешківської районної організації політичної партії «Радикальна партія Олега Ляшка»

На засіданні було розглянуто звинувачення від депутата Херсонської обласної ради Дроговоза Ігоря Віталійовича на адресу голови районної організації «Радикальна партія Олега Ляшка» Литвиненка М.Ю. на колегії Олешківської районної державної адміністрації, яка відбулася 27.11.2018 року.

Так на колегії Олешківської РДА депутат Херсонської обласної ради Дроговоз І.В. звинуватив в крадіжках коштів у дітей Олешківського району – голову районної організації політичної партії «Радикальна партія Олега Ляшка» Литвиненка М.Ю.

Жодних доказів депутат Херсонської обласної ради щодо вчинення крадіжок коштів районного бюджету на колегії РДА не надав та нічим не підтвердив! Тому такі звинувачення є необґрунтованими та безпідставними.

Але більш за все здивувало членів партійної організації те, що при висуванні кандидатів від районної організації Радикальної партії до Херсонської обласної ради у 2015 році, саме Микола Литвиненко наполягав подати кандидатуру Ігоря Дроговоза та особисто підписав подання до виборчої комісії щодо останнього, ось така мабуть йому за це подяка.

Аналізуючи таку поведінку депутата Херсонської обласної ради, члени партійної організації, прийшли до висновку, що депутат Дроговоз І.В. діяв в розріз принципів, які сповідує Радикальна партія та проти тих людей, які його висували його в депутати і мабуть у своїх власних цілях на догоду голові Олешківської РДА.

Члени районної організації критично ставляться до таких дій Дроговоза І.В. та вимагають від нього вибачення, а у разі, якщо в нього є докази вчинення головою районної організації злочину, надати ці докази на розгляд партійної організації та звернутися до правоохоронних органів.

Херсонщина радикальна

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон