На Херсонщині поганяли браконьєрів

У ході проведення спільних природоохоронних заходів на території природо-заповідного фонду, співробітниками Національного природного парку «Нижньодніпровський»,спільно з УСБУ та ОУ/УЗЕ в Херсонської області, виявлено та зафіксовано ряд грубих порушень діючого законодавства України.

Зокрема, безпосередньо поруч із акваторією рибоохоронної дільниці пост «Красна хата», яка знаходиться в зоні ДЗП Дніпро-Бузького лиману, де любительське, спортивне та промислове рибальство заборонено, на території природно-заповідного фонду НПП «Нижньодніпровський» виявлено близько 15 (!!!) плавзасобів, на яких невстановленими особами здійснювався незаконний вилов водних живих біоресурсів.

При появі катеру службовців горе-рибалки почали розбігатися хто куди, інші пояснювали, що, начебто, вперше тут рибалять.

Під час проведення перевірочних заходів, представниками Парку затримано та складено відповідні адміністративні матеріали відносно двох громадян України, які здійснювали вилов у природоохоронній зоні.

Юлія УЛІЧ

На фото: плавзасоби затриманих браконьєрів.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон