На Херсонщині провели виїзний профорієнтаційний захід для мешканців Асканія-Нова

Нещодавно з ініціативи Чаплинської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості в Асканія-Нова об'єднаній територіальній громаді було організовано та проведено спільний виїзний профорієнтаційний захід з метою наближення соціальних послуг до мешканців громади.

У заході взяли участь предстаники Чаплинського бюро правової допомоги та швейної фабрики «ВиД».

Зустріч із мешканцями громади була проведена під гаслом «Робота - скарб, а навчання - ключ до нього». Розпочала захід директор Чаплинської районної філії Херсонського ОЦЗ Вікторія Богачова, яка своєю промовою зорієнтувала учасників заходу на те, що при працевлаштуванні особи на роботу, безумовною перевагою на фоні інших, більш досвідчених кандидатів, може стати готовність навчатися і розвивати нові навички.

Також є безліч інших якостей, що можуть привернути увагу роботодавця – енергія, бажання працювати на результат, готовність опановувати щось нове та здобувати нові знання, та головне, все це правильно презентувати роботодавцю.

«Служба зайнятості використовує всі свої наявні ресурси, щоб допомогти зацікавленому шукачеві роботи в отриманні інформації, професійної освіти чи навиків самопрезентації для вдалого працевлаштування», - зауважила Вікторія Богачова.

Спеціалісти служби зайнятості більш детально зупинилися на презентації послуг, у тому числі, на тих, які сьогодні є пріоритетними, а саме можливості навчання в ДНЗ "Херсонський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятостіі" та професійній орієнтації молоді.

На данному заході була проведенна презентація роботодавця швейної фабрики «ВиД». Менеджер по персоналу Ірина Устінова розповіла про перспективу відкриття філії швейної фабрики у Чаплинському районі, а значить появу вільних робочих місць за професіями швачка, прасувальниця, оператор швейного устаткування, контролера якості, технік-технолог та ін.

Також під час заходу начальник Чаплинського бюро правової допомоги Олеся Чавурська виступила з інформацією про послуги, які надає бюро первинної безоплатної правової допомоги різним категоріям населення.

Херсонський обласний центр зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон