Олександр Співаковський привітав Бориса Патона зі сторіччям

Від щирого серця вітаю надзвичайну Людину сьогодення, Героїчну постать української історії та науки - Бориса Євгеновича Патона - Президента Національної академії наук України!

Цікавим і, можно навіть сказати, доленосним стало те, що він народився в один день та рік, коли розпочала свою діяльність НАН України. Сьогодні Борис Євгенович - живий символ Академії та втілення і оберіг її традицій!

Завдяки його визначній праці та авторитету Національна академія наук України впродовж багатьох років зберігла та примножила свої наукові та історичні надбання інтелектуальної думки!

Не зважаючи на ту високу та відповідальну посаду, що він обіймає, Борис Євгенович є дуже доброю, високоморальною Людиною з великим серцем та світлим розумом!

Хочу побажати шановному Борису Євгеновичу міцного здоров'я, багатьох років життя! Нехай невпинна життєва енергія дарує радість в кожному дні, поряд завжди будуть рідні та близькі, а в науковій сфері Його авторитет тільки зростає!

Правду кажуть, що Вчитель відображається у своїх учнях. Борис Євгенович є прикладом та мудрим наставником для багатьох сьогоднішніх видатних діячів науки, які тільки примножують його добру славу імені!

Нехай й надалі доля буде до усміхненою до Бориса Євгеновича, а в житті панує злагода та гармонія!

На додаток, хотів би також представити Вашій увазі свою нову статтю у Голосі України, присвячену співпраці Національної академії наук України та Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, а також темі основних засад розвитку та державної підтримки НАН України.

Народний депутат України Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон