Боржники-рекордсмени здивували всю Херсонщину

Своєрідний рейтинг затятих боржників-рекордсменів складають херсонські правоохоронці спільно з комунальниками.

Безперечне лідерство в ньому тримає мешканець обласного центру - його впродовж десяти років одинадцять разів поспіль ловили на крадіжках газу, а він так і не вгамувався. Після того як біля оселі крадія знову виявили дві нелегальні врізки до підземного трубопроводу, йому виставили рахунок за "дармове" паливо на 225 тисяч гривень!

Інший метикуватий чолов'яга з Великоолександрівського району області після розлучення з дружиною вісім років ховався від аліментів на доньку. Причому так вправно, що працівники державної виконавчої служби ніколи не могли зустріти його вдома. І навіть оголошення в розшук іномарки аліментника так і не допомогло.

Хтозна, скільки б ще тривала ця гра в хованки, якби горе-батькові не закортіло виїхати в Польщу - підзаробити. Коли його через кордон не пропустили через внесення прізвища у базу даних злісних неплатників аліментів, "конспіратор" зрештою добровільно з'явився до виконавців.

І без жодних дискусій перерахував не тільки понад 79 тисяч гривень боргу на власну дитину, а ще й п'ять тисяч гривень виконавчого збору на додачу.

"Голос України"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон