У Херсоні пройшла екологічна вікторина

У рамках Тижня екологічного виховання та енергозбереження у яслах-садку №38 пройшла екологічна вікторина «Наш спільний дім – планета Земля».

До дітей завітав Петрик П'яточкін, якого малюки навчали правильному поводженню у природі, культурі сортування сміття, заощадженню енергоресурсів.

Команди «Бджілка» і «Зернятко» спільно з батьками виконували різноманітні завдання: бліц-турнір «Тварини, які нас оточують», «Назви одним словом», ігри «Сортуємо сміття», «Природні явища», «Чарівний екологічний мішечок».

Дуже сподобався дітям та дорослим творчий конкурс «Друге життя сміття», у якому команди змагались у створенні образу (замок, піраміда та ін.) із побутових відходів. Учасники змагань виявили свої найкращі риси та якості – ерудицію, кмітливість, швидкість, уміння працювати у команді.

Петрик П'яточкін та діти показали свої знання, отримали позитивні емоції, заохочувальні медалі за прагнення до перемоги. А батьки – інформацію про важливість виховання екологічної культури у дорослих та дітей.

Управління освіти Херсонської міської ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон