У Херсоні проведено профілактичний рейд «Сім’я»

З метою попередження та профілактики негативних проявів у підлітковому середовищі, проведення превентивних заходів з батьками, які ухиляються від виховання своїх дітей, службою у справах дітей Суворовської районної у м. Херсоні ради, спільно з інспекторами відділу ювенальної превенції Головного управління національної поліції в Херсонській області було проведено профілактичний рейд «Сім'я».

Відвідано 5 родин, в яких виховуються 18 неповнолітніх та малолітніх дітей та обстежено житлово-побутові умови, про що складено відповідні акти.

Під час рейду, з батьками проводилася профілактично - роз'яснювальна робота щодо відповідального ставлення до виховання, навчання та утримання дітей, запобігання домашньому насильству та насильству за ознакою статі. Батьків ознайомлено із законодавчими документами стосовно належного виконання ними своїх батьківських обов'язків.

Батьків дітей, які систематично ухиляються від обов'язків по відношенню до дітей, притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП.

Шановні мешканці!

Якщо вам стало відомо про випадки, що можуть спричинити загрозу життю та здоров'ю дитини, насильства в родині, просимо негайно звертатися до служби у справах дітей Суворовської районної у м. Херсоні ради, за адресою: м. Херсон, просп. Ушакова, 47, тел. 26-51-91, 49-31-24 або до Херсонського відділу поліції Головного управління Національної поліції України у Херсонській області за адресою: м. Херсон, вул. Маяковського, 10 (телефон чергової частини 45-97-80; 22-33-02 або «102»).

Суворовська районна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон