На Херсонщині наклали штраф у понад мільйон гривень

Інспектори Головного управління Держпраці у Херсонській області відвідали з інспекційною перевіркою приватний комплекс, що об'єднує в собі кафе та автомийку.


— Під час заходу виявлено 9 неоформлених працівників, — повідомила Юлія Галицька, керівник прес-служби управління. — За порушення трудового законодавства на суб'єктів господарювання накладені акти та оформлені приписи на усунення виявлених порушень.

Після відвідань інспекторів підприємці були змушені укласти трудові договори з усіма виявленими «нелегалами». Окрім того, бізнесменам доведеться сплатити штрафні санкції на загальну суму понад мільйон гривень!

— За фактичний допуск працівника до роботи без оформлення трудового договору (контракту) суб'єкти господарювання несуть відповідальність у вигляді штрафу у 30-кратному розмірі мінімальної заробітної плати за кожного працівника, щодо якого скоєне порушення, — уточнила Юлія Галицька.

Анатолій НІКОЛАЄВ
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон