У Генічеському районі контролюють використання бюджетних коштів

Вчора, 21 листопада голова Генічеської районної ради Андрій Євстратов провів нараду з керівниками комунальних закладів та установ з питань їх діяльності та перспектив розвитку у 2019 році.

У нараді взяли участь директор школи естетичного виховання Захарченко Т.А., головний лікар КНП "Генічеський центр первинної медико-санітарної допомоги", депутат районної ради Зюмкін О.А. керуючий справами виконавчого апарату районної ради Коржевий С.М. та спеціалісти виконавчого апарату райради з фінансового моніторингу, з питань юридичного забезпечення та комунальної власності.

В ході обговорення питань голова районної ради звернув увагу керівників закладів, що в кошторисах на 2019 рік, в першу чергу, повинні бути забезпечені видатки на виплату заробітної плати, оплату комунальних послуг та енергоносіїв.

Також Андрій Євстратов наголосив про необхідність оптимізації структури Генічеської школи естетичного виховання та НКП Генічеський РЦПМСД.

З метою постійного контролю за адміністративними, фінансово-господарськими процесами комунальних закладів та установ районною радою запроваджено щомісячний моніторинг використання коштів районного бюджету.

За матеріалами Генічеської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон