Співаковський: Херсон отримає 5 мільйонів додаткових коштів

Сьогодні, 20 листопада, набрало чинності Розпорядження Кабінету міністрів України №867-р щодо виділення чергової субвенціїна соціально-економічний розвиток окремих територій.

На підставі звернення народного депутата України Олександра Співаковського, для міста Херсона, в ньому, зокрема, передбачено:

- 3 млн. грн на будівництво автономного джерела опалення для НВК № 56 (дошкільний навчальний заклад) по вул. Карбишева, 10;

- 1 млн. грн на придбання медичного обладнання з відеооптикою для стаціонарного підрозділу та обладнання інвентарю для підрозділів первинної ланки для КЗ "Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є. Є. Карабелеша" (просп. Ушакова, буд. 22/1);

- 1 млн. грн на придбання мультимедійних проекторів, ноутбуків для наступних навчальних закладів міста: школи №30, 24, 27, 36, 41 дошкільні навчальні заклади №56, 15, 9, 12, 8.

"Хочу сердечно подякувати Прем'єр-міністру України В.Б.Гройсману, Бюджетному комітету Верховної Ради та фракції Блока Петра Порошенко за розуміння потреб регіону і підтримку мого звернення. Місто Херсон отримає для свого розвитку 5 мільйонів додаткових коштів", - повідомив Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон