Актуально про теплопостачання у Херсоні

Актуальність теми наявності тепла у будинках сьогодні може посперечатися лише з тарифами на проїзд у міжміському транспорті та страйком «євробляхерів»...

Через тиждень після запуску котлів на Херсонській ТЕЦ, станом на 20 листопада 2018 року, за оперативною інформацією відділу з питань життєдіяльності виконавчого комітету Дніпровської районної у місті Херсоні ради, зі 145 багатоповерхових будинків з централізованим теплопостачанням (ОСББ, ЖБК, відомчі), подача теплоносія до яких супроводжується і контролюється виконавчим комітетом в межах компетенції та відповідно до наданих повноважень, 95% отримують тепло.

У вівторок, після ліквідації аварії і заміни 30 метрів магістрального трубопроводу, поданий теплоносій відповідно до будинків по вул. Кримська, 146,148, і по вул. І Кулика, 116 г. Роботи продовжуються.

Виконавчий комітет тісно співпрацює з керівництвом усіх підприємств – постачальників тепла, правліннями ОСББ, ЖБК, ремонтними службами міста і висловлює усім учасникам « битви» за тепло вдячність за співпрацю, оперативність реагування та розуміння важливості загальної справи.

Прес-служба виконавчого комітету
Дніпровської районної у м. Херсоні ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон