У Чаплинці підтримали ініціативу «Подаруй тепло ветерану»

Анатолій Семенович та Лідія Максимівна Фурси, мешканці смт Чаплинка, разом вже 62 роки. Життя їх було дуже нелегке.

Анатолій Семенович з 12 років працював у колгоспі на різних роботах – водокачем, водовозом. У 1949 закінчив курси трактористів при Чаплинській МТС, почав працювати трактористом у господарстві.

Потім навчався у ремесленому училищі і доля закинула його на завод у Миколаєві. Але тяга до землі повернула юнака до рідної хати у рідне господарство. Працював трактористом, комбайнером, механіком тракторної бригади. 20 років поспіль був управляючим відділення у радгоспі «XIX Партз'їзду».

У 1957 році одружився з Лідією Максимівною. Так і йдуть разом по життю: виростили двох дітей, мають п'ять онуків, шість правнуків. Велика дружна родина. Лідія Максимівна в молоді роки працювала дояркою у колгоспі. Потім пішла працювати на будівництво, будувала школи, дитячі садки.

Анатолій Семенович має нагороди – 4 медалі «За доблестный труд», медаль «Ветеран труда», пропрацював 56 років, також був депутатом селищної ради семи скликань. У Чаплинці шанують і поважають цю родину.

Активісти «Опозиційного блоку» в підтримку ініціативи «Подаруй тепло ветерану» привітали родину Фурсів та побажали їм довгих років життя.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон