Розвиток Херсона: надія є

Напередодні останньої сесії Херсонської міської ради відбулась зустріч міського голови з керівництвом будівельної компанії «МЖК», яка відбулась на вимогу трудового колективу ТОВ «МЖК».

Робочих підприємства, які прийшли поспілкуватись з головою, попросили почекати в приймальні, а до кабінету запросили представників будівельників – Андрія Яценка, Миколу Картавцева, Андрія Пепеля. Пряму трансляцію цієї зустрічі в інтернеті вів Кирило Стремоусов.

Розмова з міським головою та керівниками відповідних відділів відбувалась конструктивно та без зайвих емоцій.

ТОВ «МЖК» за останні 20 років в економіку міста залучило більше 200 мільйонів гривень інвестицій, збудувало тільки в Херсоні 16 багатоповерхових будинків, дитячий садок, кілометри водогонів, теплотрас, електромереж тощо.

За цей час компанія постійно та у відповідності до чинного законодавства України сплачує всі податки. Тільки до місцевого бюджету щорічно сплачується майже 9 мільйонів гривень податків. Підприємство 20 років поспіль є учасником місцевих та державних програм підтримки молодіжного житлового будівництва. Тому ТОВ «МЖК» є прикладом чіткого та безумовного виконання земельного та будівельно-архітектурного законодавства України.

За результатами зустрічі міський голова запропонував ТОВ «МЖК» взяти участь у комплексній забудові 4-Б Таврійського мікрорайону, а також дав доручення керівнику департаменту містобудування та землекористування викласти письмово свої пропозиції будівельній компанії та опрацювати разом з будівельниками їх до кінця листопада цього року.

В свою чергу, керівництво ТОВ «МЖК» запропонували розглянути можливість будівництва загальноосвітньої школи в 4-А Таврійському мікрорайоні, тим більше, що проекти школи та спортивної школи вже готові.

Під час сесії міський голова Володимир Миколаєнко звернувся до депутатів з пропозицією підтримати ТОВ «МЖК», як компанію яка здійснює комплексну забудову територій в місті Херсоні. Депутати підтримали. МЖК будує в плановому режимі.

Тож, є надія, що наше місто буде розвиватись, будуть будуватись нові мікрорайони, дороги, набережна, школи і дитячі садочки!

За інформацією ТОВ «МЖК»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон