Херсонці побачать нове концертне шоу

Уже в цю неділю, 11 листопада, до Херсона завітає мега-популярний шоу-гурт DZIDZIO, який привезе до нашого міста нову концертну програмув рамках мега-туру «SUPER-PUPER»

Концертний шоу-тур DZIDZIO розпочався 26 травня цього року на стадіоні "Арена Львів", охопив вже більшу частину міст України і завершиться грандіозним шоу у столичному "Палаці Спорту" 20 листопада.

У неділю, 11 листопада, нове шоу з оригінальними постановками номерів та використанням сучасних технологій побачать і херсонці. Мешканці нашого міста почують пісні із альбому "SUPER-PUPER" в новому аранжуванні.

Концерт розпочнеться о 19:00 в ККЗ «Ювілейний».

Довідка: DZIDZIO — український поп-гурт, створений 2009 року за задумом і за підтримки Андрія Кузьменка та Олега Турка (Лесика), на основі образу головного героя гурту, комедійного персонажа Дзідзя, придуманого Михайлом Хомою.

Гурт виступає в жанрі «комедійного антигламурного попу», використовуючи у своїх піснях, окрім літературної української мови, ще й суржик.

До складу DZIDZIO входять: «Дзідзьо» — Михайло Хома — вокал, засновник та лідер гурту, «Лямур» — Орест Галицький — гітара, бек-вокал, «Аґрус» — Володимир Гуляк — клавішні, бек-вокал та «Румбамбар» — Сергій Гуляк — барабани.

18 травня 2013 року відбулась визначна подія в історії гурту — сольний концерт на стадіоні «Арена Львів». Мабуть, з цього часу до музикантів і прийшла справжня популярність.

Такі пісні DZIDZIO, як «Мені повезло», «Я і Сара», «Каділак», стали хітами, і їх наспівувала вже вся Україна.

У 2018-ому році на музичній премії «Золота Жар-птиця» DZIDZIO було визнано «Поп-гуртом року»!

Крім здобутків на музичному Олімпі, учасники гурту мають успіх і у кінематографі: у серпні 2017 року гурт презентував широкому загалу повнометражний фільм під назвою «DZIDZIO Контрабас», який зібрав бокс-офіс у розмірі більше 22 млн грн за весь період прокату, що тривав 11 тижнів. Фільм переглянуло 310 тисяч глядачів!

А 25 жовтня цього року у прокат вийшов новий фільм за участю музикантів - романтична комедія «DZIDZIO ПЕРШИЙ РАЗ».

Наталія РОЖКОВАН

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон