Василь Федін: Працювати Херсонщині треба більш прагматично й вдумливо

Постійна комісія Херсонської облради з питань соціально-економічного розвитку, промисловості та агропромислового комплексу провела передсесійне засідання. Протягом наради під головуванням депутата Василя Федіна члени комісії розглянули 12 питань.

Найжвавішої дискусії набули обговорення виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку Херсонської області за підсумками січня-червня поточного року, а також хід Програми формування позитивного іміджу та розвитку зовнішньоекономічної діяльності Херсонської області на 2016-2018 роки.

Як очільник великого підприємства, Василь Федін навів приклади, яким чином створюється позитивний імідж у країнах, із якими співпрацює суднобудівне об'єднання, яким він керує. Як висновок – працювати у даному напрямку Херсонщині треба більш прагматично й вдумливо.

Розглянули також депутати листи і звернення від колег-депутатів та окремих підприємств. Серед таких був і лист Херсонського обласного краєзнавчого музею щодо надання згоди на проведення будівельних робіт за об'єктом «Реставрація даху будівлі Херсонського обласного краєзнавчого музею по вул.Театральній,1 у м.Херсоні».

Члени комісії підтримали звернення. Проте остаточно депутати визначатимуться протягом чергової сесії обласної ради, яка відбудеться вже у цю п'ятницю, 12 жовтня.

За матеріалами Херсонської обласної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон