Олена Урсуленко про святкову сесію Херсонської міськради: урочисто, патріотично і духовно

Урочиста сесія Херсонської міської ради з нагоди 240-річчя Херсона відбулася, як і планувалося: Урочисто, Патріотично, Духовно. Про це повідомила секретар міськради Олена Урсуленко.

Були вручені відзнаки і свідоцтва Почесним громадянам міста - Ремизі Леоніду Тимофійовичу, Милославському Михайлу Борисовичу, Уманець Галині Іванівні, Марущаку Анатолію Петровичу.

Були нагороджені подяками міського голови і секретаря міської ради успішні керівники і представники різних сфер життєдіяльності нашої громади, які не лише працюють на благо городян, але й мають активну позицію, творчі підходи у вирішенні питань, ведуть науково-дослідницьку роботу.

Звучало дуже багато історій із життя міста, найкращі побажання, які обов'язково виповняться, адже ми всі прагнемо одного - миру, щастя, любові, добра, благополуччя, розвитку.

Я вдячна за співпрацю у підготовці та проведенні урочистої сесії міськради всім, хто був задіяний у цій роботі, особливо творчим колективам:

- навчально-естетичному комплексу"Художня школа",
- ансамблю народного танцю "Калиновий цвіт", хореографічного колективу " Едельвейс", народному хору Херсонського училища культури, Лізі Волощенко, Анжеліці Першановій, Херсонській державній морській академії.

Завдяки злагодженій роботі, відданості своїй професії та щирій любові до рідного міста було Урочисто, Патріотично і Духовно! Слава Україні!

Олена УРСУЛЕНКО

P.S. Дуже дякую Олександру Корнякову за гарні фото.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон