Як досягти успіху в самозайнятості дізнавалися на Херсонщині

Днями в Скадовській районній філії Херсонського обласного центру зайнятості, у рамках проекту «Улюблене хобі-успішний бізнес», відбувся передостанній семінар з елементами тренінгу для безробітних жінок.

Цього разу його темою було «Залучення клієнтів/покупців – запорука успіху в бізнесі». Захід був проведений із залученням тренера-психолога ГО «Вектор розвитку» Ольги Авраменко.

Під час тренінгу, за допомогою психологічних вправ, жінки ознайомилися з поняттям маркетингу та його впливом на успіх власної справи; отримали уявлення про складові маркетингової стратегії; напрацювали ідеї для залучення клієнтів/покупців, розглянули доступні методи маркетингових досліджень та оцінили позитивні і негативні фактори конкурентного середовища на ринку.

Адже для підприємців початківців дуже важливе значення має збалансована, продумана та прорахована маркетингова стратегія. А ті знання та навички, які були отримані жінками на тренінгу сприятимуть зниженню ризиків при здійсненні підприємницької діяльності.

Херсонський обласний центр зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон