Скадовськ займається спортом

У східному мікрорайоні міста - курорту Скадовськ поставили нові спортивні тренажери для всіх бажаючих провести дозвілля на користь здоров'ю.

Цього року реалізовано у місті чимало добрих справ з розвитку спортивного життя у місті. Навесні новий стадіон облаштовано на території Скадовської академічної гімназії.

Влітку міська рада завершила облаштування двох відкритих ігрових майданчиків на центральному міському пляжі, які нині є дуже популярними для дітей і дорослих.

Ці два грандіозні для невеличкого міста проекти реалізовано завдяки співфінансуванню районного, міського та державного бюджетів.

І ось - нещодавно бригада КП "Водне господарство" встановила у східному мікрорайоні тренажери для всіх бажаючих провести дозвілля на користь здоров'ю.

Нагадаємо, що останній тренажерний майданчик було встановлено у центрі міста, він популярний вже п'ятий рік. Нині ж молодий за віком і складом населення східний мікрорайон також має власний спортивний куточок.

За матеріалами Скадовської міської ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон