В Олешківському районі намагатимуться забезпечити гідні умови для роботи вчителів

В цьому вчора, 29 серпня, на традиційній серпневій вчительській конференції, яка пройшла в залі засідань Олешківської районної ради, запевнив голова райради Павло Потоцький.

У своєму він побажав вчителям миру, добра, успішної творчої праці для виховання нових поколінь громадян вільної, незалежної і сильної України: «Сьогодні в цьому залі – кращі вчителі району. Ті, хто без перебільшення сказати – вкладає в учнів не тільки свої професійні знання, а ще й душу і серце. Адже ви, шановні педагоги, не просто даєте дітям знання, ви навчаєте їх самостійно мислити, шукати відповіді на складні запитання, які щораз ставить наш переломний час.

Нам часто доводиться розраховувати на вашу самопожертву і на ваше сумління. Але разом з тим, депутати районної ради і я особисто, будемо робити все, щоб підвищувався соціальний статус педагога, забезпечувались гідні умови для роботи, а робота оцінювалась належно і сповна», – у своєму виступі зазначив очільник депутатського корпусу Павло Потоцький, нагороджуючи кращих освітян району Почесними грамотами та Подяками.

Про підсумки розвитку дошкільної, повної середньої та позашкільної освіти у 2017/2018 навчальному році та пріоритетні завдання розвитку освітньої галузі на 2018/2019 навчальний рік доповів начальник управління освіти культури, сім'ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Олександр Зарівний.

Після доповіді пройшло обговорення актуальних питань подальшого розвитку освіти Олешшя представниками навчальних закладів району.

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон