У Херсоні замість комфорту – маршрутка з табуретками

Після кількох гучних аварій за участі маршруток, контроль за їх роботою посилився. Проте далеко не всіх перевізників можна назвати сумлінними та порядними.І багато таких вже придумало спосіб не потрапити під перевірки.

Свою діяльність вони перемістили до всесвітньої мережі. А саме – до популярного сервісу із пошуку попутників. Скористалась подібним сервісом і херсонка Даша. Вона з подругою зібралась відпочити на морі. Їхати у забитому автобусі дівчата не хотіли. Тому вирішили знайти машину через Інтернет.

Вони забронювали місця у мікроавтобусі водія на ім'я Юлія. Дівчина якраз збиралась поїхати на власному авто на морське узбережжя і шукала трьох попутників. Даша з подругою вже планували свій відпочинок і не здогадувались, який сюрприз на них чекає...

У призначений час дівчата стояли із валізами на зупинці. Разом із ними там стояло ще з десяток людей. Із запізненням у кілька хвилин приїхала «Юлія». Із білого «спринтера» вийшов чоловік років 55. Це і був водій з сайту.

Окрім того, що вартість поїздки виросла на 20 гривень, так ще й в автобусі стояли додаткові місця. І кілька табуреток, на яких люди мали сидіти в проході.

На такому «залізному коні» дівчата їхати відмовились. І поскаржились до служби підтримки ресурсу.

Олена ПІМЕНОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон