Співаковський: Черговий крок до об’єднання зроблено!

На сьогоднішньому засіданні Уряду було прийняте Розпорядження Кабінету Міністрів України "Про погодження передачі цілісних майнових комплексів комунальних закладів освіти у державну власність",- повідомив народний депутат України Олександр Співаковський.

Цим розпорядженням погоджено передачу з 1 січня 2019 р. цілісного майнового комплексу комунального вищого навчального закладу "Бериславський педагогічний коледж імені В. Ф. Беньковського" та цілісного майнового комплексу Генічеського медичного училища у державну власність з віднесенням їх до сфери управління Міністерства освіти і науки України.

З нетерпінням чекаємо підписання та реєстрації цього надзвичайно важливого документу.

Наступний крок – це підготовка відповідного рішення про приєднання цих закладів освіти до Херсонського державного університету як структурних підрозділів, як це і було вирішено трудовими колективами зазначених закладів освіти.

Від щирого серця дякую Прем'єр-міністру України Володимиру Борисовичу Гройсману, Першому віце-прем'єр-міністру України - Міністру економічного розвитку і торгівлі Степану Івановичу Кубіву, Міністру освіти і науки України Лілії Михайлівні Гриневич, Голові Херсонської обласної адміністрації Андрію Анатолійовичу Гордєєву, Голові Херсонської обласної ради Владиславу Миколайовичу Мангеру за розуміння та підтримку у прийнятті цього надзвичайно важливого рішення, - подякував Олександр Співаковський.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон