Генічеські "зірки ефіру"

Напрочуд вдалим видався сезон 2017-2018 навчального року для юних радіоспортсменів Генічеського району.

Тричі вони були третіми, вісім разів – другими та шість раз перемогли у заочних змаганнях з радіозв'язку на коротких хвилях різних рівнів: обласних, всеукраїнських та міжнародних.

Але ж перлиною сезону стали переможні виступи команди UR6GZL Генічеської станції юних техніків у ІІІ(обласному) етапі Всеукраїнських очних змагань з радіозв'язку на коротких хвилях у червні: три других місця у командному заліку, одна «бронза», три «срібла» та п'ять перших місць в індивідуальному заліку у всіх видах програми змагань.

На початку серпня у національному природному парку «Олешківські піски», де змагалися найсильніші команди з усіх регіонів України у Всеукраїнських очних змаганнях з радіозв'язку на коротких хвилях «Зірки ефіру України», наша команда вперше за останні роки виборола в індивідуальному заліку два третіх, два других та одне перше місце практично у всіх видах програми змагань.

Ось «зірковий» склад команди Генічеської СЮТ: Кузьменко Василь, Міжура Владислав, Васіліке Дар'я, Маслов Павло та Ковтун Ростислав. Зичимо юним радіоспортсменам міцного здоров'я, успіхів у навчанні та багато нових перемог у радіозмаганнях різного рівня.

Велика подяка батькам, Генічеській районній раді, відділу освіти Генічеської районної держадміністрації та керівництву Генічеської СЮТ за підтримку та забезпечення нашої команди.

Генічеська районна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон