Юрій Рожков: Добра багато не буває

Днями, у рамках реалізації цього напрямку, для херсонських багатодітних родин Юрій Рожков організував родинне свято.



А поки найменші учасники розважались на галявині з казковими персонажами, їх батьки спілкувались з лідером громадської платформи.

Говорили про життя, найбільше щастя у ньому - про дітей та про допомогу, яку регулярно надає найменш захищеним категоріям населення Юрій Рожков.

Цього разу завдяки співпраці з херсонським обласним благодійним фондом "Мангуст" діти отримали нове якісне ортопедичне взуття американської торговельної марки "Доктор Комфорт"! Родини мали змогу заздалегідь обрати собі обновки за смаком і розміром у спокійній обстановці. А на святі вже отримати подарунки.

Але на цьому приємнощі не закінчились: на яскравих фотозонах працювали професійні фотографи, які безкоштовно зробили і роздрукували родинні фотографії з улюбленими героями мультфільмів. Картки з щасливими усміхненими обличчями незабаром прикрасили свято! Діти у феєричному захваті відшукували себе і своїх друзів!

Крім того, усі гості стали учасниками традиційної "Лотереї від Юрія Рожкова". Наприкінці свята щасливчики понесли додому 10 наборів побутової хімії виробництва "Clime" (керівником якого є Юрій Рожков), пилосос та мультиварку. При чому, один із супер-призів виграла родина, в якій виховується 10 дітей. Їх радість від такої купи подарунків та сюрпризів важко описати словами!

Зі сцени свою музичну творчість присутнім дарували танцювальний колектив "Viva Dancer" та учасниця проекту "Голос. Діти" Ліза Волощенко.

"Робити із звичайного дня веселе свято - під силу кожному, хто прагне сіяти серед людей добро! - підкреслив Юрій Рожков. - І варто почати із себе. Важливо, щоб хвиля добра ширилася і росла, перетворившись на море, чи навіть океан! Адже добра багато не буває!"

"Хвиля добра" - один з провідних напрямків програми
Добро переможе - громадська платформа Юрія Рожкова

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон