За скільки поховають у Скадовську

Про це говорили сьогодні, 10 серпня в залі засідань Скадовської міської ради, де відбулися громадські слухання "Про встановлення тарифів на ритуальні послуги".

Громадські слухання провів секретар міської ради Сокольчук О.М., який повідомив, що відповідно до закону про похоронну справу на сьогодні лише комунальне підприємство "Водне господарство" проходить процедуру громадських слухань, результати яких буде винесено на розгляд виконавчого комітету міської ради.

Представлений КП "Водне господарство" тариф на ритуальні послуги відповідно до мінімального переліку окремих видів ритуальних послуг, а саме захоронення, складає у межах 1300-1400 грн. залежно від виду робіт з викопування ями.

На слухання запрошувались члени громади міста, представники громадських організацій, політичних партій, представники засобів масової інформації. За результатами громадських слухань буде оприлюднено їх протокол та розроблено відповідний проект рішення виконавчого комітету.

За матеріалами Скадовської міської ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон