У Херсоні діє пряме народовладдя

Нещодавно, напередодні дня будівельника Херсонський міськвиконком, під тиском громадськості, нарешті присвоїв поштову адресу новому будинку в Таврійському мікрорайоні.

Нагадаємо, що майже три місяці керівництво виконкому, маючи на руках всі необхідні документи, не могло вирішити, який же номер присвоїти новому будинку.

Хоча першому корпусу цього ж будинку, яку збудувала компанія «МЖК» на початку цього року вже було присвоєно адресу – «будинок 44 по проспекту 200 років Херсону, перший корпус».

Чому "розгубились" міські чиновники цього разу вони не змогли пояснити ні в письмовій формі, ні словами...

Рішення прийняли на позачерговому засіданні виконкому після того, як міському голові мешканці цього будинку, серед яких учасники АТО, багатодітні родини, молоді фахівці бюджетних установ, підприємці та військовослужбовці організували пікетування та вручили письмову вимогу.

І ось, 31 липня поточного року, таки відбулось засідання Херсонського міськвиконкому, на якому всі члени виконкому у присутності мешканців будинку одноголосно підтримали рішення про присвоєння адреси та присвоїли адресу новозбудованому будинку: «будинок 44 по проспекту 200 років Херсону, другий корпус».

Цей випадок доводить, що територіальна громада Херсона таки має можливість впливати на прийняття рішень, які стосуються життя міста, і допомагає, в разі необхідності, зрозуміти це місцевим чиновникам!

Тож, не зволікайте, нагадуйте депутатам та чиновникам, хто і для чого їх обирав та призначав!

Яків АНДРІЄНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон