У Новій Каховці сиротам вручають ключі від квартир

«Це що, розіграш?» — ніяк не могла повірити в почуту новину 23-річна студентка Юлія. В те, що їй збираються вручити ключі від її нової квартири повірити було й справді непросто.

Але разом із житлом вона ще й отримала запрошення на роботу! З'ясувалося, що дівчина вчиться на архітектора.

Тож чиновники Новокаховської міськради запропонували їй після отримання диплому прийти на роботу до місцевого управління містобудування та архітектури.

За словами першого заступника міського голови Леоніда Чурсинова, в минулому році для дітей-сиріт міста було придбано за рахунок бюджетних коштів 6 квартир, у цьому році — 5.

«Дуже приємно людям повідомляти гарні новини, — додав міський голова Володимир Коваленко. Як бачимо, державна програма працює і житлові проблеми сиріт почали успішно вирішуватися».

2 серпня в Новокаховській міськраді ключі від квартир вручили ще двом щасливчикам. Володимир Коваленко попередив їх, що влада готова допомогти в облаштуванні житла — якщо тим зробити це власними руками буде складно або ж не по кишені.

Олег БАТУРІН
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон