Потрусили Арабатську стрілку на Херсонщині

На виплату штрафів підуть доходи декого з власників кафе, ресторанів та оздоровниць на курорті Арабатська стрілка в Генічеському районі. Їх добряче потрусили під час рейду співробітники контролюючих органів.

Як з'ясувалося, власники трьох таких закладів або несвоєчасно оприбутковували виручку, або взагалі не вели облік отриманої готівки.

Через що тепер сплатять від 35 до 235 тисяч гривень фінансових санкцій, повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Херсонській області, АР Крим та Севастополі.

Водночас інспектори Головного управління Держпраці у Херсонській області виявили під час рейду на тій же Арабатці дев'ятнадцять суб'єктів господарської діяльності, що залюбки користувалися послугами 49 робітників без оформлення трудових відносин.

«Нелегалів» вони представляли практикантами, родичами або відпочивальниками. І тепер сплатять за кожного «родича» понад 111 тисяч гривень штрафу.

"Голос України"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон