Громади Херсонщини допомагають дітлахам краще пізнати світ

Місцеві громади Херсонщини допомагають дітлахам краще пізнати світ і рідну Україну, а літні канікули для цього — просто ідеальний час.

Коштом громад на Чорноморському узбережжі краю, приміром, побували 222 хлопців та дівчат із прифронтових районів Луганщини. А до кінця літа сюди приїдуть ще сто школярів з населених пунктів, розташованих поблизу лінії розмежування між проросійськими найманцями й українськими військами, каже очільник департаменту освіти і науки Херсонської ОДА Євген Криницький.

Водночас муніципальна влада Херсона спільно з урядом Аджарії організували поїздку до Грузії групи дітей з родин учасників АТО. Вони не тільки відпочивали на морі та милувалися красою природи, а й побували на меморіалі загиблим під час російсько-грузинської війни у серпні 2008 року, яку в Кремлі цинічно іменували «примусом до миру».

І переконалися, що наслідки агресії та війни будь-де страшні, як би не намагалися московські пропагандисти завуалювати їх «благородними» мотивами.

"Голос України"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон