Співаковський про нюанси вступної кампанії до вишів

Народний депутат Олександр Співаковський привітав тих вступників, які сьогодні отримали довгоочікувану рекомендацію для вступу в бажаний заклад вищої освіти на омріяну спеціальність (за інформацією Міністерства освіти і науки України таких вступників 58 875).

Хочу щиро привітати і вступників і їхніх рідних та близьких з цією важливою подією в житті! Бажаю всім стати найкращими фахівцями в своїй сфері.

Я сьогодні зі своїми помічниками протягом дня намагався зайти на сайти vstup.edebo.gov.ua, vstup.osvita.ua для того, щоб провести аналіз результатів роботи алгоритму широкого конкурсу (простими словами, хто, в яких університетах і на які спеціальності отримали рекомендації на бюджет) і у мене нічого не вийшло...

На сайті vstup.edebo.gov.ua я отримував повідомлення: Помилка обробки відповіді а на сайті vstup.osvita.ua було повідомлення про те, що через те що ЄДЕБО несвоєчасно передає інформацію, поки відсутній доступ до сайту.

Це дуже погано, коли відсутня можливість проведення оперативного аналізу результатів роботи алгоритму широкого конкурсу для того, щоб зрозуміти тенденції і наслідки, які будуть мати кожний університет окремо, кожна область і країна загалом від подальшого реалізації системи широкого конкурсу.

Сподіваюсь, що найближчим часом нам вдасться зробити відповідний аналіз і спільно з Міністерством освіти і науки України ми зможемо зробити відповідні висновки і рекомендації для наступних вступних кампаній, - Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон